Prosessen

Beskriv hvordan du ønsker at din logo skal se ut, og betal 300,- eks mva

Er du ute etter en helt ny logo eller har du en logo fra før som er utdatert? Vi har satt opp 6 stk logo-typer som du kan velge mellom når du gjør din bestilling; tekst, ikon, grafisk, initial, emblem og frie hender. Du velger selv hvilken type logo du ønsker eller velger "Frie hender" dersom du ønsker at vi som profesjonellt byrå gjør dette valget for deg. Hvis du har noen tanker / idèer på hvordan du ønsker at din logo skal se ut beskriver du dette ved bestillingsskjemaet. Her kan du f.eks skrive ønskede farger, stil og lignende.

Vi sender over forslag innen 10 virkedager.

Når vi har mottatt din bestilling vil denne bli sendt til vår designer som starter med å skisse på din, forhåpentligvis, nye logo. Vi tar hensyn til dine ønsker og utformer et forslag på en unik logo tilpasset din bedrift og bransje. Når logoen er ferdig vil denne bli sendt over til deg i .jpg-format (et enkelt bilde) på epost, senest 10 virkedager etter bestillingen ble gjennomført. Les mer om hva du får her.

Betal 4000,- for ferdigstilling.

Når du har mottatt logoforslaget står du fritt til å velge om du ønsker at vi ferdigstiller og vektoriserer logoen eller ikke. Vektorisering gjør at logoen kan brukes på trykk i større formater. Inkludert i prisen er også en enkel korrektur dersom du ønsker at vi gjennomfører noen små endringer på logoen. Dette sender du over til oss på epost så sender vi over en oppdatert logo så fort endringene er gjennomfør. Hvis du ikke liker logoen påløper det ingen andre kostnader utover de 300,- som du allerede har betalt.

Motta logoen i flere formater.

Når logoen er ferdigstillt sender vi over logoen klar for trykk og digitalt bruk. Alle bruksrettigheter tilfaller deg og din bedrift og dere står fritt til å redigere/endre logoen selv dersom dere ønsker dette. Dere vil motta logoen i følgende formater: EPS, jpg, høyoppløst JPG, png med gjennomsiktig bakgrunn samt i sort/hvit. Deretter er det bare å begynne å bruke logoen og vise den frem til dine kunder!
Samtlige priser er opppgitt eks mva.